11 November 2007

Annual Dinner

AKU DAN IRA

9hb 11, 2007 berlangsungnya majlis jamuan akhir tahun bagi sekolah kami. Mula-mula kami ingatkan grand lah dia punya majlis coz jemput ramai tetamu dari luar. Tapi apa yang boleh kami katakan semuanya hampeh je. Tempat tak menarik, acara banyak terpaksa dibatalkan gara-gara keluasan tempat yang terhad. Paling kurang menyenangkan ada juga orang luar yang lalu lalang masa majlis berlangsung. Makanan yang dihidangkan pun aku tak pernah jamah selama ini. Masakan ala-ala cina yang aku rasa ntah pape je. Apa punya taste pun aku tak taulah. Tapi hentam jelah,labu... Janji perut kenyang. Gambar pun tak banyak yang diambil coz tak de pe yang menarik pun. Semuanya kelam, serabut dan berterabur. Itu je yang mampu aku gambarkan :) Harap-harap tahun depan aku tak celebrate annual dinner kat sini lagi. Ira, tahun depan kompem kita dapat transfer ye..... So, kita leh menang gaya masa annual dinner. Hehehe