31 December 2007

Sweet Memories


28 hb Disember, hari terahir aku kat Kelana Jaya dan hari terakhir kaki dijejakkan di tanah Semenanjung. Dah kena balik Sarawak coz sekolah akan dibuka tak lama lagi.Tapi tak lah rasa sayu sangat sangat coz abang ikut skali naik flite ke Kuching..Tapi di sebalik kedatangan kami ke Kuching, ada banyak cerita yang terselit kat situ. Nak pecah perut kami gelak, kan abang? Kami beruntung coz ada 'tourist guide' yang bawa kami berjalan sekitar Kuching. Tq to Man dan Ani.Abang My pun sempat kami jumpa di sana dan sempat juga kami berempat 'pow' dia makan kat depan Water Front.Tq Abang My. Kalau ada rezeki, kami nak lagi.Hehehe.....30hb Disember detik yang memilukan. Kami terpaksa berpisah di airport. Aku dan Ira ke Bintulu. Abang dan Is pulang ke Kuala Lumpur. Berat rasa hati nak tinggalkan abang. Tapi kerana tanggungjawab, terpaksa merelakan. Moga kita akan bertemu lagi di lain waktu. Insyallah.....