02 April 2008

Comelnyerr



"Sila klik pada gambar untuk preview yang lebih jelas.Harap maklum"

Gambar ni actually aku save dr webpage photographer favourite kami. Jangguttouch.Aku tertarik dengan style and view gambar yang diambil. That's why aku pilih dia untuk shoot gambar kami masa kawin tempohari. Nice picture..Cuma kurang editing.Disebabkan diaorang sibuk tahap gila babeng...hehehe....Kalau tak memang lagi powerlah :) Aku ni peminat kucing. Then bila aku view koleksi gambar yang ada dalam page diaorang ni, aku pun save lah.....Menarik sangat pada aku coz gambar tu menceritakan sesuatu....

Banyk lagi gambar-gambar yang menarik...Kalau korang nak tengok boleh klik kat link ni Jangguttouch
Yang kat sini banyak koleksi gambar slumber yang di'snap' dari kehidupan seharian. Aku suka sangat tengok.

Kalau ada yang berminat dengan koleksi gambar perkahwinan boleh klik link ni pulak Chinta
Yang kat sini pulak koleksi gambar-gambar pengantin.Nice view and editing....

p/s : tengok jangan tak tengok ;) kalau nak booking untuk weeding, coling2 lah depa tu. Tapi kena cepat2. Kalau lambat nanti schedule depa penuh lak....melepas korang.hehehe