18 April 2008

Cute Cat

Aku memang suka giler dengan kucing..Apatah lagi anak kucing. Pada aku, mereka-mereka ini tersangatlah 'cute'. Mahkluk ciptaan Tuhan Paling Comel (aku punya pendapatlah). Dalam mengisi keboringan, aku search video kat YouTube dan aku jumpa satu video ni.Aku suka sangat.Very cute kitten.Aku rasa tuan punya kucing ni memang sayang sangat-sangat kat kitten dia yang dia letak nama Moo dan aku rasa maybe kitten ni pun dah besar sekarang. So cute...kalau tak caye, korang leh tengok.Tul tak pe yang aku cakap.......Nah nah.....tengok jangan tak tengok ;)


Moo baru bangun tido agaknya. Tengah cari mummy dia..



Ni pulak Moo yang bermalas-malasan lepas dikejutkan dari tidur.Gamaknyer lah.
So cute. Geram tengok..



Moo baru nak belajar berjalan
(ye ke nak berjalan?Aku tengok cam cari port nak tido je.Hehehe)


Kalau dapat aku pun nak pelihara mahkluk Tuhan Yang Cute ni. Tapi rasa-rasanya hajat aku takkan tercapai lagi sekarang. Banyak faktor yang menghalang hajat aku ni. Tunggulah bila sesuai nanti, aku nak jugak. Dapat seekor pun jadilah.