12 May 2008

Tak Ada Adab

Hari ni tak de kelas. Coz bermulanya minggu mid-term exam selama 3 hari. So, kena jaga exam jelah. Tak ngajar. Untuk hari ni, aku cuma kena jaga satu paper je. Banyak lah masa yang terluang kat bilik guru. Sambil2 aku wat keje tu sempat gak lah aku 'on'kan YM. Tapi aku tak mencari pun mana2 kwn yg tgh online. Aku biarkan smpi ada yg tegur, baru aku akan reply. Tiba-tiba, adalah 1 girl ni tegur aku. Hairan gak. Coz jrg2 sekali perempuan nak tegur aku kat YM. Aku fikir positif. Berkawan tak semestinya kena lain spesis. Aku pun layan jelah msg dia. Layan dan layan smpilah tiba2 aku rasa cam pelik dan jelik.....

Inilah dialog antara kami yg buat aku rasa "You are ruin my life today........Hawauuuu."

awek M : U ada webcam tak?

aku : Ada.Tp problem nak on.

awek M : Trylah cabut wayar webcam tu n try on semula.

aku : (dalam hati dh rasa pelik. awat beria sgt awek ni)I guna built-in n dah prnh try on. Mmg ada problem. Nape?

awek M : U nampak tak blkg I ni?

aku : (masa ni dia dh view webcam dia. Aku nampak katil belakang dia. Tapi apa kaitan lak. Aku buat2 bodoh)Nmpk pe?

awek M : Blkg I ni ada katil. I boleh view kat u naked webcam dgn 1 condition. U pn kena on U punya webcam. So, U tak leh nak on, so I tak dpt nak show.

aku : (aku dah geram masa ni. Nyirap rasa darah). So sorrylah. I'm not that kind of woman. Jgn kata p'puan, laki punya pn I tak lalu nak tengok.U bagi free pun I tak mau. (aku terus tutup webcam dia. Hampeh punya p'puan. tui..tui..tui)

awek M : *ikon jelir lidah*

Pastu aku terus logout dr YM tu. Dalam hati, aku sumpah serenah awek tu. Aku ingat nak chat biasa2 je. Lain cite plak...Eiiiii...geli geleman aku. Nak mujur dia tak sempat nak wat show. Kalau tak, sebulan aku tak lalu nak makan nasi..hehehe...Dalam hati aku sangat marah dengan awek ni. Langsung tak de etika dan tak tau nak hormat orang. Kalau tengok muka, not bad lah. Tapi perangai aku bagi -5 star. Kalau orang tak pernah bagi, aku nak bagi. Korang kira pe? Aku punya suka arr...hehehehe...Untuk perempuan2 sebegini, tolonglah. At least carilah mangsa2 lelaki. Jangan cari mangsa macam aku. Aku kegelian yang teramat sgt. Tolonglah........