21 June 2008

Entah ler....

Hari ni sekolah
. Ganti hari pertama UPSR n guna jadual hari Selasa. Lega aku. Kelas tak full sgt. So aku ada banyak masa dlm bilik guru. Wireless pun ok hari n, so aku merajinkan diri merayap ke serata blog kengkwn. Ada yg sempat aku komen, ada gk yg aku tak terkomen. No ideas. Yang mana aku tak sempat tinggal 'jejak' kt blog korang tu, ampun ye. hehehehe........Tajuk entri kali ni tak de kaitan dengan pape. Aku blur nak letak tajuk pe. So, aku hentam jelah.


Baca blog kengkawan mmg besh. Mcm2 cite ada. Tp kengkdg klau yg terlalu pjg, aku tak larat nak bawa. Berjela sgt. Baca pun skip2 je.hehehe......Kalau dtg time rajin, seme aku bc tanpa skip. Tapi hari ni ada malas sikit. So, entri hari ni pun sikit jelah. Ada gambar yang aku nak masukan kat sini. Tapi kabel lupa nak baca. Nantilah aku update kat umah. Wat sementara, trimalah entri ni seadanya ye.hehehe......Salam hujung minggu buat semua. Selamat ber'blogging'...........

P/S: nak share lagu mila yang terbaru coz aku suka dengar lagu ni......klau minat ler. klau tak minat boleh blah..hehehe



KU LEBIH TAHU
Ku tahu
Kau bukan lawan untukku
Sampai aku harus cemburu
Fikirkan dirimu

Bukan mahu
Cuba dabik dada denganmu
Siapa dia kasihku
Aku lebih tahu

Luar dan dalam
Tiada rahsia
Lafaz dan diam
Dah pun ku bacanya
Langkah dan ragam
Hanya mencinta bahagia

(Chorus)

Dalam cinta harus saling percaya
Dalam cinta harus berani pasrah
Dalam cinta harus janganlah goyah
Dalam cinta harus sejiwa

Dalam cinta harus saling percaya
Dalam cinta harus berani pasrah
Dalam cinta harus janganlah goyah
Dalam cinta harus sejiwa
Saling percaya

Ku tahu
Kau bukan lawan untukku
Sampai aku harus cemburu
Fikirkan dirimu

Bukan mahu
Cuba dabik dada dgnmu
Siapa dia kasihku
Aku lebih tahu