09 June 2008

Our 1st Car

Jeng Jeng....Entry ni lah dari hari tu aku nak masukkan, tapi tak masuk2. Hari ni baru sempat. Dalam kegawatan harga minyak yang naik, kami tetap pulang ke kampung dengan bergaya. Wiweet.....Kete baru tu.Hehehe.....Pada kami yang terlalu excited dengan 1st car ni, bangga giler dapat kete walaupun klu diikutkan kete tu dikelaskan sebagai 'biasa-biasa' je. Bukan Mercedes atau Ferrari. Wuhuhu.....Snap satu gambar sat. Perghh, silap satu je. Model kete tak de kat situ. Kalau tak leh masuk dalam eklan. Hehehe...


Gambar ni kami ambil masa cuti2 Malaysia kat Perlis. Kg sebelah Zariel. Masa tu dok lepak2 kat Tasik Melati. Tak jauh lah dari bandar Kangar tu. Ada gak possing yang sempat aku rakamkan kat tasik tu. Aku cuma guna fon 'cikai' Zariel je.Hehehe..(abang tak marah kn?)


Gambar Pertama : Langkah seiring dan sejalan dalam mengharungi liku-liku kehidupan. Walau tak sama saiz, tapi matlamat kami tetap sama. Hehehe....

Gambar Kedua : Merenung jauh mengenangkan babak-babak kehidupan yang perlu dilalui dengan kejauhan dari insan tercinta.

Gambar Ketiga : Serius semacam je kan? Cam gaduh lak. Hehehe....Actually, aku tak sihat masa tu. Tengah demam. Zariel tu pun baru nak kena jangkitan virus dari aku. Sekarang ni pun rasanya masih dalam 'kesakitan' yang belum reda. Hehehe....

Gambar Keempat : Walau lautan jadi pemisah, ikatan ni takkan terputus dipukul badai.