13 June 2008

Orang Baru

Lagi pasal keluarga dan orang baru untuk hari ini.hehehe....Aku baru je balik dr nengok baby kak za td. One of ustazah kat sek aku. Dia bersalin dalam cuti sekolah hari tu. Kira2 baby dia baru dalam 15 hari camtu. Kecik je kan? Aku nak pegang pn cam seriyau. Halus mulus je jejari dia. Berat masa lahir cuma 1.85kg. Ni baby boy. Nama panjang sangat. 3 patah perkataan. Aku cuma ingat Darwish je. Hampir-hampir dengan


nama anak sedara aku si Danish. Dia ni lahir tak cukup hari. Suppose 23hb Jun ni dia delivered. Tapi dah tak sabaq2 nak tgk dunia. Tu yang kuar awai.hehehe....Yang cute mute tu kakak dia, Yasmin. Baru 4 tahun. Keletah bercakap, tapi aku tak faham pe yang dia cakap. Umi dia bgtau, dia still bahasakan diri dia adik dan yang kecik tu dia panggil baby. Yasmin selalu cakap dengan umi dia. Baby tu bukan baby umi tapi baby adik. So cute that little girl. I hope one day, i'll also have a cute little baby. Just like her. Perhaps twins...wuhuhuhu.....