27 July 2008

Big Huge Labs - Habiskan Masa Rehat Anda

Assalamualaikum

Dengan tidak membuang masa dan tidak mahu untuk menulis panjang lebar, aku memperkenalkan satu lamanweb yang anda belum tau (yang tau tu dok diam2...@jelir ) tapi sebelum tu aku nak tanya. Siapa yang ada akaun Flikr? Bagi yang dah ada lagi best sebab ada banyak benda buleh buat dengan gambar-gambar anda kat Flikr dengan aplikasi yang ada dalam lamanweb yang bakal aku kenalkan...hehe


Antara aplikasi yang disediakan dalam lamanweb ini adalah 'Name Badge', 'Jigsaw Maker', 'Magazine Cover' dan lain-lain lagi. Aplikasi-aplikasi ini adalah percuma...kalau nak bayar pun buleh... ikut sukalah... pasal Flikr tadi tu sebenarnya, lamanweb ini turut menyediakan kemudahan menggunakan gambar2 dalam akaun Flikr anda supaya senang nak buat projek dengan aplikasi-aplikasi dalam lamanweb tadi tu... tu je... Jadi jangan buang masa lagi... marilah kita bersama-sama ye..ni alamat Big Huge Labs

-Akhir-akhir ni aku mcm suka pulak nak buat post macam ni... hmmm... terpengaruh ke? kalau ditakdirkan korang tak paham ayat penerangan aku... hehe... lantaklah ye...