04 July 2008

Penutupan Minggu Bahasa

Hari ni aku nak buat dua cite dalam satu entri. Leh dak? Coz smlm aku tak sempat nak wat entri. Hari ni ada free sikit. Aku cite semalam punya kisah dulu. Semalam punya kisah just aku amik part aktiviti malam je. Coz siang tu tak de pape sangat yang menarik. Cam biasa2 je.


Semalam kuar g Bintulu. Housemate aku baru je beli kete. So, sesaja nak bawak jln2 ngan kete baru dia. First tempat kami gi Park City Mall. Mo, housemate aku nak cr cd lagu. Sementara tu, aku n ira g merayap kedai lain. Tengok barang baby...Tengok permainan kanak.wuhuhuhu..Apa kes ni? Saja gatai2. Kunun2 nak amik aura.hehehe.

Lepas dh habis shop, kami g pasar malam. Cari benda nak isi perut. Aku beli satay, kepak ayam n roti John. Seme mende ni dh diproses dalam perut aku. Selamat...hehehe.

Ok. Habis cite pasal semalam, masuk cite hari ni. Minggu ni Minggu Bahasa benarnya. Hari ni tadi penutupan. Adalah beberapa aktiviti yg dijalankan. AKu pun terlibat sama dalam aktiviti 'treasure hunt' dan kumpulan aku menang. Hip hip Horey......Juara.hehe. Act, tak susah mana pun. Dia bagi 5 senarai barang yang perlu dicari :

1. 3 materials that begin with the letter of P
2. 3 materials that made from wood
3. 3 books with different size
4. 3 pupils that have name begin with the letter of A
5. 3 foods that we can eat


Kumpulan kami yg terawal siap dan dpt kumpulan brg tu dengan lengkap. Quite fun lah. Kelas hari ni pun habis awal. 1030 pagi semua dah bersurai...Wahhh, sgt best. Aku leh lepak2 kat umah. Ala2 gedik santai...........Bersantai tu ye, bab gedik..hahaha...aku rasa tak lah kot....hehehe