22 August 2008

Menu

Sementara tggu zariel balik dr opis, aku sempat masuk dapur kul 2 td. Bahan mentah adalah skt lagi. Rasa2nya cukuplah smpi hari Sabtu. Ahad ni aku 'quit' sebagai suri rumah sepenuh masa. Time to fly to Sarawak....wuhuhuhu. Jap je dah nak kena balik. Sedihhhhh....

Menu pe hari ni ye? Pada aku, simple je aku masak hari ni. Jomlah kita tengok pe yang ada untuk hari ni.......




Nilah menunye. Kubis n lobak goreng, air asam, ayam n sotong goreng kunyit dan telur goreng sambal. Act, ada satu lagi lauk aku lum buat. Tggu zariel balik dulu. Ikan keli bakar. Nyammm...nyammmm. Best tak?hehehe.....Kalau bakar awal2 tak best lak nak makan bila dh sejuk. So, aku nak hidang yg panas2 4 my beloving hubby, yg jrg2 dpt makan masakan aku.Abang kalau baca post ni kat opis, cepat2 lah balik ye. Leh kita makan sama2. Tapi, bawak kete tu hati2. Jangan smpi leleh ayaq liuq lak..hehehe.......