11 September 2008

Berbuka Puasa

Alahai, td baru cm rasa nak excited bila zariel col dr opis. Kata dia maybe tak yah masak. Buka puasa kat luar je. Coz abah n kak chik join group utk hari ni. Then bila dia col kali kedua, bgtau tak jadi buka pose kat luar. Meaning aku kena masak. Adeh, adeh.....Bukan malas nak masak. Tapi aku blur2 lagi nak masak menu pe hari.......Weiiii, pak mertua aku nak mai. Gabra ni. Aku tak pernah masak lagi utk dia. Sekali dulu jelah. Wat nasi goreng cina kat Perlis. Ntah pe rasa pun aku tak tau ler.

Sekarang ni tgh dok fikir2 menu pe.........
*Kisah selanjutnya, mlm nnt aku update semula. Tggu tau....

UPDATE !! UPDATE !! UPDATE !!
Suppose aku wat ni mlm smlm. Tapi betul2 terlupa. Hari ni baru teringat. Well, sebelum tu aku persembahkan picture ni dulu.Taraaaa....


















Nilah menu yang aku persembahkan utk pak mertua dan k-ipar ku yg datang untuk berbuka puasa. Act, ada lagi yg lain2. Tapi tak sempat nak amik picture dia. Dah habis.hehehe.......Antara menu yg tak de dlm picture adalah sardin, cencaru sumbat n nugget ayam RAMLY.hehehe.....At the end, aku puas hati walau aku tak tau pe komen pak mertuaku coz aku rasa aku dh buat yg terbaik utk dia. For the 1st time.hehehe...Fuiiihhhhhhh..Lega....@ayuk