12 October 2008

Amazing World...

Dah lama video ni aku cari. Saja nak berkongsi dengan sesiapa yang belum pernah layan... Gaya harmoni dan kreativiti klip ni memang aku tabik... Kiss Untuk pengetahuan korang, Astro kat umah aku dah aku potong lama dulu sebab takde siapa kat umah nak layan, rugi je aku bayar bulan-bulan. Dah tu meluat dengan siaran yang asyik diulang tayang Sick tapi rancangan yang best macam Discovery Channel tetap menjadi pujaan hatiku... (sekali sekala layan kat kedai mamak) Wink



Blog Malaysia