20 November 2008

Meh Jawab Tag

Malam ni update pasal tag (pasal hobi baru nanti2 lah ye). Rasa2nya banyak gak hutang tag yang belum kami bayar. Slow2 lah kami bayar balik. Untuk kali ni, bayar hutang kat kamezaim dulu *act, menjawab sebahagian tag yang diberikan oleh Callister* . Simple tag, so kami leh wat dengan ekspress. Begini bunyi arahannya :

1) Take a recent picture of yourself or take a picture of yourself right NOW!
2) DON'T change your clothes, DON'T fix your hair...just take a picture....
3) Post that picture with NO editing...
4) Post these instruction with your picture...

5) Tag 10 people to do this

Taraa....Inilah hasilnya yang tulen lagi asli. Tak de letak 'perisa' atau 'pewarna tiruan' Grin

Gambar ni betul2 diambil beberapa minit yang lalu. Tak de letak make up pape. On the spot. Kalau rasa nak gelak, gelak lah. Jangan ditahan2. Kami mengalu2kan.hehehe..........



Akhir kata, dengan berbesar hati kami nak forwardkan tag ni kepada insan2 terpilih. Jom kita tengok siapa yang kena.

1.Wiween
2.Krueger
3.Cheryna
4.Topotato
5.Eriyza
6.Sweet Thinker
7.Chemot
8.RibenMerah
9.Menteil
10.Life4Hire