22 March 2010


Dalam perjalanan balik dari kampung tadi, singgah di Digital Mall Seksyen 14, Petaling Jaya untuk beli Windows 7.


Aku buat keputusan beli edisi Home Premium je atas sebab kesesuaian dengan penggunaan desktop aku di rumah. Nak angkat Ultimate dah la mahal, banyak fungsi yang aku tak guna jadi sia-sia.


Akhirnya aku gunakan yang tulen... Tidak lagi cetak rompak a.k.a. lanun yang menyusahkan.. hehe..


Ada lagi perisian lanun yang aku masih gunakan. Tapi sekurang-kurangnya ada sedikit perubahan positif hari ni. Korang bila lagi?


Sent from my HTC
Web: pixeltrigger.com
Blog: zaryl.com